Doe mee en maak kans op een Porkyplay!

Staartbijten is in veel varkensstallen nog steeds een hot topic. Tegen verveling wordt dan ook vaak afleidingsmateriaal gebruikt in de vorm van stro, houden blokken of ketting. Dit verveelt de varkens echter al gauw en is de werking vaak maar van korte duur. De Porkyplay is hiervoor de oplossing.

De Porkyplay onderscheidt zich niet alleen door een uniek design, maar ook doordat het vervaardigd is uit afbreekbaar materiaal met een antibacteriële eigenschap. Hierdoor wordt 99,9% van de E.coli en MRSA bacteriën gedood. Een ander belangrijk kenmerk is de geur van het speeltje.

Er zijn vijf zeer aantrekkelijke geuren verkrijgbaar. Een groot voordeel hiervan is dat zodra het speeltje wordt vervangen door één van de andere geuren, het varken dit als een totaal nieuw speeltje ervaart. De geur wordt door het spelen sterker en intenser waardoor het varken er langer mee blijft spelen. Het welzijn van de varkens wordt door het Porkyplay speeltje verhoogd, waardoor de stress en het staartbijten vermindert.

Meer informatie? Kijk op www.impex.nl

Ga naar de website van Impex>

Doe mee en maak kans op een Porkyplay
 
Doe mee en maak kans op een Porkyplay
 
Aanmelden nieuwsbrief

‘Het Thomas systeem is het hart van de stal’

hotraco

Zorgeloos mijn ventilatie op orde!

Varkenshouder Louis Klomp is zeer te spreken over het Thomas® systeem in zijn stal. In de nieuwe stal is door de vaste dealer Wouters Klimaattechniek het Thomas® automatiseringssysteem geïnstalleerd. Hiermee heeft de varkenshouder totale controle over het klimaat en de verlichting binnen zijn bedrijf.

Lees meer >>
‘Het Thomas systeem is het hart van de stal’

Doe mee & maak kans!

Porkyplay

Maak kans op een Porkyplay!

Klik op de onderstaande button, laat uw gegevens achter en maak kans op een Porkyplay!

Ik doe mee >
Doe mee & maak kans!

Bezoek onze vakpartners