Open dag Aeres Hogeschool in Dronten2 februari 2018
Open dag Aeres Hogeschool in Dronten

Ben je bezig met je studiekeuze, maar weet je nog niet precies wat? Kom naar onze open dag op vrijdagmiddag 02 februari en ervaar hoe studeren bij Aeres Hogeschool Dronten is! Uiteraard maak je kennis met onze studenten. Maar je kunt ook een bezoek brengen aan onze praktijklocaties. Heb je vragen over bijvoorbeeld studeren aan het hbo? Stel ze gerust, we helpen je graag! Geen vraag is te gek! Het programma start om 13.00 uur.

Ben jij benieuwd of een groene voltijd hbo-studie iets voor jou is? Kom dan naar onze open dag.  Hier geven we je informatie over de inhoud van de studies, hoe het studieprogramma in elkaar steekt, welke afstudeerrichtingen er zijn, voor welke functies je wordt opgeleid en wat jouw mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Je kunt tijdens diverse voorlichtingsrondes meer informatie krijgen over Hippische bedrijfskunde, Agrotechniek & management, Dier & gezondheidszorg, Bedrijfskunde & agribusiness, Agrarisch ondernemerschap, Dier- en veehouderij, Tuin- en akkerbouw, Varkens- en pluimveehouderij, Financiële dienstverlening agrarisch of International Food Business.

Natuurlijk heb je volop de gelegenheid om met studenten te praten en hun ervaringen over een studie in Dronten uit eerste hand te horen. Zij verzorgen ook rondleidingen over de campus, naar onze praktijklocaties (Aeres Farms (waar de melkveebedrijven, het akkerbouw- en varkens- en pluimveebedrijf gevestigd zijn), het Agri Innovation Centre) en de Paardenplaats.

Als je je van te voren opgeeft via de website krijg je het programma toegestuurd. Op aereshogeschool.nl kun je tevens informatie vinden over het studieaanbod van onze vestigingen in Almere en Wageningen.

Aanmelden nieuwsbrief

Doe mee & maak kans!

Porkyplay

Maak kans op een Porkyplay!

Klik op de onderstaande button, laat uw gegevens achter en maak kans op een Porkyplay!

Ik doe mee >

Varkensbedrijf januari

varkensbedrijf

Tweede locatie mag geen last worden

Lees hier de december editie van het vakblad Varkensbedrijf. In deze editie staat mest & regelgeving en diergezondheid centraal en nog veel meer...

Open Varkensbedrijf >>

Agenda

2 februari 2018 Open dag Aeres Hogeschool in DrontenOpen dag Aeres Hogeschool in Dronten
6 t/m 8 maart 2018 LIV VenrayLIV Venray
20 t/m 22 juni 2018 VIV EuropeVIV Europe
13 tm 16 november 2018 Eurotier HannoverEurotier Hannover

Bezoek onze vakpartners