Registreren uitreiking Agrafiek Awards

Wie wordt de opvolger van Erik Stegink, Piggy's Palace?

Op 15 maart 2017 vindt de uitreiking van de Agrafiek Awards plaats op de Landbouw Intensieve Veehouderijdagen in Venray.

Bent u benieuwd wie de Agrafiek Awards in de Varkenshouderij wint? Kom dan de uitreiking bijwonen! U kunt zich hieronder registreren zodat u direct de beursvloer op kunt.

Informatieve middag

Gastspreker tijdens deze middag is Paulien Hogenkamp. Als coach in de agrarische sector heeft Paulien Hogenkamp, samen met haar team, de mooie baan om boeren en hun netwerk te mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Haar bedrijf verzorgt individuele coaching, trainingen en workshops. “We helpen mensen om “de kop” leeg te krijgen, waardoor er weer ruimte komt voor creatieve ideeën, constructieve gesprekken met de omgeving en concrete stappen richting een duurzame, rendabele en zelfsturende toekomst. Met als belangrijkste uitgangspunt dat de oplossing in de mens zelf zit.” 

Om 15:30 uur wordt u ontvangen in Bar Oostrum, waarna de uitreiking zal plaatsvinden in zaal Blitterswijck. Daarnaast sluiten wij de uitreiking af met een diner. 

U bent van harte welkom tijdens deze feestelijke bijeenkomst.

Bekijk hier de finalisten en stem >

Aanmelden uitreiking Agrafiek Awards
Aanmelden uitreiking Agrafiek Awards
Aanmelden nieuwsbrief

Doe mee & maak kans!

Porkyplay

Maak kans op een Porkyplay!

Klik op de onderstaande button, laat uw gegevens achter en maak kans op een Porkyplay!

Ik doe mee >
Doe mee & maak kans!

Varkensbedrijf januari

varkensbedrijf

Tweede locatie mag geen last worden

Lees hier de december editie van het vakblad Varkensbedrijf. In deze editie staat mest & regelgeving en diergezondheid centraal en nog veel meer...

Open Varkensbedrijf >>
Varkensbedrijf januari

Bezoek onze vakpartners